Kun pitää tehdä iltapalan ja iltaruuan välimuoto niin tässähän tämä. Voihan tämän toki muutenkin tehdä mutta tähän tarkoitukseen meillä tuli tehtyä. Lisäsin broitsuun vähän twistiä injektoimalla siideriä ohutleikkeeseen ennen grillausta. Tällä tavalla leike oli todella mehukas, joten jos sinulla sattuu
Tästä irtoaa aivan erinomainen tapas illanistujaisiin tai alkuruuaksi suuremmalle aterialle – tai sitten muuten vaan syötäväksi. Tein tätä Tampereen Chilifesteillä ja näytti yleisölle maistuvan. Sovelsin tähän aikaisemminkin kirjailtua reseptiä broileriversiosta, joten tässä tämä alkuperäinen. Kiireellä tehtynä valmistamiseen menee n. 15 minuuttia mutta parempi
Siivet ovat nousseet yhdeksi grilli-iltojen suosikiksi. Blogissani on juttu nopeammin tehdyistä siivistä, joten nyt päätin tehdä sitten oikein huolella. Syöjien mukaan tämä oli menestys ja toivottiin pian uusia. Työkaluina hiilisavustin ja -grilli. Nämä onnistuvat varmasti sähkö/kaasusavustimella ja kaasugrillillä, joten laittakaahan kokeiluun. Siivet maustettiin itse
Sisäfile, pekoni, aurajuusto ja grilli ovat lyömätön yhdistelmä. Nyt tuli tehtyä varsin yksikertainen herkku ja johan upposi!TarvitsetPorsaan sisäfilettäPekoniaAurajuustoa Leikkaa sisäfile n. kahden sentin siivuiksi. Pyöritä pekoni ympärille niin, että reuna menee reilun puolisenttiä tai sentin filepalan yli. Laita tämän jälkeen
Rib eye -pihvit alkavat jo löytää tiensä markettien lihatiskiin. Rib eye suomenkielinen nimi on käytännössä välikyljys, joskus sen todetaan olevan myös entrecote. Oli nimi mikä tahansa niin tämä on pihvilihojen aatelia, rasvaa on sopivassa suhteessa ja se on vieläpä hyvää.