Mies & Grilli

Kurssit ja koulutukset

Haluatko hiillostettavaksi?

Grillikoulu

Mökkiviikonloppu tai kavereiden kokoontuminen tulossa ja mietinnässä on jotain mukavaa toimintaa? Mikset järjestäisi grillauskoulutusta sinulle ja kavereillesi?

Tämän ympärille on hyvä rakentaa isommatkin istujaiset tai sisällyttää muuten valmiiseen sapluunaan. Grillauskoulutus räätälöidään toiveidenne mukaan valmistusvälineistä  valmistettavaan ruokaan. Kerro aika ja paikka, niin Mies ja Grilli tuo välineet, raaka-aineet, musiikin ja muut materiaalit paikalle. Tehdään koulutuksesta kokemus, josta tarinoidaan vielä tulevillekin sukupolville!

Grillauskurssit

Avoimet vakiokurssit järjestetään pari kertaa vuodessa. Varmistaaksesi paikkasi, kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä osallistujamäärä on rajoitettu ja kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pienryhmät takaavat vuorovaikutuksellisuuden opetuksessa, pelkän luennoinnin sijaan.

Jokaisella kurssilla pääset kokeilemaan omia taitojasi ja yhdessä kouluttajan kanssa etsimme yhdessä kehityskohteita, sekä taitojesi vahvistettavia osa-alueita. Valmistetut ruoat tottakai nautitaan lopuksi. Kurssien sisältö, painotukset ja raaka-aineet vaihtelevat, jotta halutessasi voit kehittää taitojasi laajemminkin.

Tulevat grillauskurssit löydät etusivun ”Uutiset”-osiosta!

Personal Griller

Nyt mennään paistopintaa syvemmälle ja treenataan sinusta kulmakunnan kovin grillauskone!

Personal Griller -pakettiin sisältyy kaikki! Ja siis aivan kaikki!

Aluksi katsotaan sinulle ja budjetillesi sopivin grilli ja hankitaan se. Suunnitellaan taitoihisi sopiva kokkaus-ohjelma, jonka aikana saat tueksesi ammattilaisen tietotaidon kaikissa grillaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kartoitamme osaamisesi ja kehityssuuntasi, jonka jälkeen lähdemme tavoitteita kohden. Muutama tapaaminen ja yhdessä ostoksilla käynti antaa sinulle paljon. Näin pääset ns. kädet rasvassa kehittämään osaamistasi ja ylittämään itsesi loihtimalla jotain aivan uutta.

Mitä Personal Griller paketti sisältää:

  • Henkilökohtainen palvelu valitsemassa kohteessa.
  • Osaamis- ja tarvekartoitus.
  • Budjettiisi sopivan hintaisen kokonaisuuden etsintä, jossa tinkaus ja ammatiapuna toimii Mies ja Grilli.
  • Grillisetin rakentaminen yhdessä.
  • Muutamien sopivien reseptien koeponnistukset.
  • Grillaustuki! Puhelin-, Skype- sähköpostituki kaksi kuukautta hankinnasta.
  • Jälkisoitto, jossa käydään läpi kehityksesi ja mahdolliset haasteet.

Personal Griller haastaa sinut, kun haluat todella kehittyä ja löytää oman grillaustapasi.

Erilainen lahjavinkki! Isänpäivä, äitienpäivä, syntymäpäivä, hääpäivä? Hanki Personal Griller lahjaksi ja saatat päästä itsekin nauttimaan lahjan mukanaan tuomasta grilliosaamisesta.

”Voi kun tän olis löytänyt jo viistoista vuotta sitten. Mä grillaisin kaiken. Tosin niin teen nytkin!”

 – Asiakas Personal Griller palvelusta