IMG_8197

Grillaaminen on enemmän kuin vain erilaista ruuanlaittoa. Se on osa kiireetöntä, ystävien kanssa vietettyä aikaa. Usein juhlista jää mieleen paitsi ystävien kanssa vietetty aika niin ruoka – joko hyvässä tai pahassa.

Mies ja Grilli käyttää aina parhaimpia tarjolla olevia raaka-aineita, valmistamme ruuat tulen kosketuksella joko grilleissä tai savustimissa. Raaka-aineiden jäljitettävyys ja kestävä tuotanto ovat minulle tärkeitä ja tätä periaatetta noudatan palveluissani. Näin takaamme aivan uniikin makumaailman, josta puhutaan varmasti pitkään.

Pisimmillään valmistamamme lihat kypsyvät puolisen vuorokautta, näin varmistamme laadukkaan tuloksen. Haluan valmistaa suuren osan ruuista aina paikan päällä, jonne tuon tarvittavat varusteet. Grillatun ruuan tuoksu on osa kokemusta ja halutessasi voitte tulla mukaan grillaamaan.

Koulutuksissamme jokainen tulee valmistelemaan ja grillaamaan valmistamansa herkut. Näin osallistujat pääsevät konkreettisesti kokemaan grillauksen luentojen sijaan. Grillistämme tulee lihojen lisäksi kalat, vihannekset, siivekkäät ja leivonnaiset – kaikkea on mahdollista grillata.

Käytä hetki aikaa ja tutustu palveluvalikoimaamme. Lupaan, että saamme räätälöityä juuri sinulle sen mitä haluat.

Tästä voit tutusta elintarvikeviraston myöntämään Oiva-raporttiin: oiva Mies ja Grilli 21.08.2018

Kuvaaja Marko Nieminen