Opi grillaamaan!

Mies ja Grilli tarjoaa grillauskurssin niille, jotka haluavat oppia grillaamaan hiili- ja kaasugrillillä muutakin kuin makkaraa! Tämä on myös loistava lahjaidea ystävälle tai puolisolle. Kokemus, jota lahjansaaja arvostaa pitkään.

Koulutuksessa käydään läpi hiili- ja kaasugrillien sekä erilaisten savustimien toimintaperiaatteita. Opit valitsemaan oikean grillaustyylin eri raaka-aineille ja vielä arvioimaan grillausajan menetelmän mukaan. Raaka-aineet ovat huolellisesti valikoituja lähituottajien tuotteita. Jokaisella kurssilla pääsee valmistamaan grillattavat ruuat niin, että voi kotona loihtia uusia tarjottavia. Näin jokainen pääsee maustamaan ruuat  omaan makuhermoon sopivaksi ja myös kokeilemaan sellaisia mausteita, joita normaalisti ei tulisi mieleenkään.

Päiväkurssin hinta on 80 euroa osanottajalta. Hinta sisältää raaka-aineet ja juomat (vesi, kotikalja).

Kurssit järjestetään 7.7., 8.7. ja 18.7. kello 10−17 työhuone Tuulensuussa, Tuulensuuntie 10, Akaa. Akaa on kivenheiton päässä Tampereelta ja Hämeenlinnasta, molemmista ajaa n. 30 minuuttia Akaaseen. Tuulensuussa on erinomaiset tilat, satoi tai paistoi.

Kurssille mahtuu 10 henkilöä/kerta. Jos osallistujia on vähemmän kuin seitsemän koulutus joudutaan mahdollisesti perumaan.

Päästä sisäinen grillaajasi irti ja tule tutustumaan grillauksen syvimpiin saloihin! Et pety!

ILMOITTAUDU:

jarmo@miesjagrilli.fi

Lähetän sinulle laskun ilmoittautumisen jälkeen, maksu on suoritettava viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkua. Eräpäivä on laskussa.