IMG_1073

Grilli juhliin

Mies ja Grilli rakentaa tilaisuuteesi yksilöllisen menyy ja kokemuksen toiveittesi mukaan. Mennään sitten raskaamman lihan kautta keveisiin vihanneksiin ja kalaan niin kaikki tehdään kuumien hiilien päällä, näin loihditaan tarjoilukattaus, joista puhutaan vielä pitkään juhlien jälkeen. Tahtosi mukaan painotetaan erilaisia makuja tai tyylisuuntia, miten paljon. Myös leivonnaiset onnistuvat grillistä

Ruuanvalmistuksessa käytetään pääsääntöisesti hiiligrilliä ja hiilillä toimivaa savustinta. Välineet tuodaan paikan päälle, jolloin itse ruuan valmistuskin on halutessasi osa tapahtumaa. Ruoka on selvästi tuoretta ja lämmintä, kun se tehdään sitä mukaan kun tarjottavia kuluu. Herkullinen valmistettavan ruuan tuoksu lisää entisestään vieraittesi nautintoa ja tuo osaltaan kiireettömään ja välittömän ilmapiirin.

 

Koulutus

Grillauskursseja on useita erilaisia. Kaikilla kursseilla valmistetaan ruuat, jotka sitten syödään itse. Jokainen pääsee kokeilemaan omia taitojaan ja etsitään yhdessä vahvistettavia osa-alueita. Lähdet kurssilta aina kokeneempana.

Ns. normaalit kurssit järjestetään avoimina koulutuksina Ilolan Maatilamatkailun tiluksilla. Koulutuksiin ilmoittaudutaan etukäteen ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Usein koulutuksilla painotetaan jotain tiettyä asiaa enemmän, jolloin osallistumalla useammalle kurssille saa laajan tuen omaan ruuanlaittoon. Näille kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, koska osallistujamäärä on rajoitettu! Tällä tavalla saadaan kurssit vuorovaikutteisiksi pelkän ”grilliluennon” sijaan. Tulevat koulutukset näet kohdasta koulutus.

Tilaa kavereidesi kanssa koulutus osaksi tapahtumaanne tai muodostakaa koulutuksesta oma häppeninki. Näin grillauskoulutus räätälöidään toiveenne mukaan, valmistusvälineistä valmistettavaan ruokaan. Sovitaan paikka ja aika niin Mies ja Grilli tuo välineet, raaka-aineet ja muut materiaalit paikalle. Tehdään koulutuksesta hetki, josta tarinoidaan vielä tuleville sukupolville!

Tiimi Grillaa

Toteuta tiimillesi perinteisen kalvosulkeisten sijaan mahdollisuus grillata ja tehdä ruokaa yhdessä. Opitaan yhteisönä jotain uutta tai vahvistetaan jo olemassa olevaa osaamista. Grillaamisessa tiimin on toimittava hyvin yhteen ja ajoitetusti, pientä kilpailuhenkisyyttä unohtamatta.

Räätälöidään yhteisöllesi teemaan tai toimialaan sopiva menu ja tapa grillata. Saamme hienosti linkitettyä toimintanne ruuanlaittoon

Personal Griller

No nyt! Ei riipaista vain paistopintaa vaan tehdään sinusta kulmakunnan kovin grillaaja. Personal Griller -paketissa mennään all inclusive -meiningillä ja teemme yhdessä niin grillin hankinnan, kokkauksia ja samalla taas tuen erilaisissa grillaukseen liittyvissä kysymyksissä. Kartoitetaan yhdessä suunta mihin haluat kehittyä ja lähdetään sinne. Muutama tapaaminen ja ostoksilla käynti antaa sinulle paljon, pääset kädet savessa viemään omaa kehitystäsi eteenpäin ja loppujen lopuksi ylittämään itsesi loihtimalla jotain aivan uutta.

  • Henkilökohtainen palvelu valitsemassa paikassa
  • Kartoitetaan tarpeet
  • Etsitään sopivan hintainen kokonaisuus -> Mies ja Grilli koittaa tingata
  • Rakennetaan grillisetti yhdessä
  • Koeponnistetaan muutamalla reseptillä
  • Puhelin, Skype, sähköposti -tuki kaksi kuukautta hankinnasta
  • Jälkisoitto miten on mennyt ja onko haasteita