Verkkokauppa avattu!!!!!!!!

KAUPPAAN

There is a new player in bbq stores! Ja sama oikealla kotimaisella eli Mies ja Grilli verkkokauppa on nyt AVATTU! Olen valikoinut tuotteiksi grillejä, lisävarusteita, mausteita ja kirjallisuutta sen mukaan mitä itse harrastajana käyttäisin. Näin voin olla varma, että tarjolla olevat tuotteet soveltuvat kovaankin käyttöön mutta toisaalta on turha maksaa tuotteesta, jonka ominaisuuksien hyödyntäminen on vähintäänkin minimaalista. Grillausarsenaalia on helppo laajentaa lisävarusteilla, osa lisävarusteista on itse aisassa välttämättömyyksiä hyvän lopputuloksen saamiseksi.
Mausteiksi olen valinnut Poppamiehen pykälää miedommat grillauskastikkeet sekä kertakaikkisen loistavat majoneesit. Poppamiehen tuotteet ovat muutenkin aina tarjolla, kun Mies ja Grilli grillaa.
Kirjoja on tässä vaiheessa pari kappaletta. Ne ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia grillaamaan hivenen taitavammin. Kirjoissa käsitellään reseptien ja ruuanvalmistuksen lisäksi, myös grillien toimintaa ja erilaisia grillityyppejä. Teoksia ovat tuottaneet Marko ”Poppamies” Suksi, Chef Santeri ja Viivi Laube-Pohto, kaikki ovat alansa guruja!
Jos sinua askarruttaa mitä tuotteita tarvitset tai soveltuuko jokin käyttöösi niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Kaupassamme on monipuoliset toimitus- ja maksuvaihtoehdot. Rahaliikenteestä vastaa Klarna, jolloin tietosi ovat hyvin suojattu. Rekisteröitymällä asiakkaaksi tulet saamaan kanta-asiakaskirjeen, jossa kerrotaan mm. uusista tuotteista.

Kauppa on osoitteessa: http://miesjagrilli.vilkasstore.com/

, , , , , , , ,